Ny blogg

Nu flyttar jag. Denhär bloggen gör mig bara ledsen, finns så mycket som jag inte vill läsa själv ens. 

www.fenjas.wordpress.com

..titta in där istället.

Krossad dagsplan


Vaknade imorse på jättebra humör och trodde att det skulle bli en toppendag. Och visst - det började bra.
Jag åt frukost och stack ner på stan för att träffa en kompis och sen vidare för att hälsa på en vän jag inte träffat på nästan ett år. Hur trevligt som helst och när jag promenerade mot bilen bestämde jag mig för att åka hem och laga lunch och äta ordentligt utan ångest. Där gick det snett..

Kom hem, fick en ångestattack och slocknade i sängen. Vaknade för en stund sen och har alltså sovit bort timmarna när jag skulle träna, laga mat, städa och tvätta. Så nu sitter jag här med ångesten upp i halsen och funderar på varför det alltid blir såhär.. När jag väl har en plan för dagen krossas den alltid av ångesten.

Fick höra två gånger idag att jag ser så hälsosam ut och ser ut att må bra. Jag mår långt ifrån bra, och okej, om ett tjockt fettlager får en att se hälsosam ut så.. Avskyr att få kommentarer på hur min kropp ser ut, vet aldrig vad jag ska säga. Vad jag än säger blir det bara "neeej, men skärp dig". Åh, jag vill bara att någon ska förstå.

Operation skärpning-och-gå-ner-i-vikt börjar imorgon.

En halv avacado..


..hur svårt ska det vara?

I´m back..

..fastän jag önskar att jag inte behövde. Men nu är allt så pass SKIT igen att jag behöver skriva av mig, prata av mig, prata med någon som förstår.



RSS 2.0